Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Tottenhamin miljardööriomistajaa uhkaa hurja vankeustuomio – Seura pesi kätensä tapauksesta

Tottenham
Pixabay

Valioliiga-seura Tottenham Hotspursin omistaja Joe Lewisia voi odottaa todella pitkä vankeustuomio.

Tottenhamin miljardööriomistaja Joe Lewis pidätettiin keskiviikkona Yhdysvalloissa. 86-vuotiasta Lewisia epäillään useista sisäpiiritiedon väärinkäyttämisestä. Mikäli mies tapauksesta tuomittaisiin, voisi häntä odottaa jopa 25 vuoden vankeustuomio.

Lewisin epäillään jakaneen salaista sisäpiirin tietoa lähipiirilleen, jonka avulla miehen läheiset ovat tienanneet muun muassa osakemarkkinoilla miljoonia vuosien mittaan.

– Väitämme, että Lewis on käyttänyt hyväkseen pääsyä johtoportaan tiloihin jo vuosien ajan, ja hän on jakanut toistuvasti sisäpiiritietoa lähipiirilleen, yhdysvaltalainen asianajaja Damian Williams kommentoi tapauksesta.

Lewis on kiistänyt häneen kohdistuvat syytteet. Miehen asianajaja David Zornow on kuvaillut syytettä “törkeäksi arviointivirheeksi”. Zornowin mukaan Lewis oli saapunut New Yorkiin vapaaehtoisesti, jotta mahdolliset epäselvyydet saataisiin selvitettyä.

Tottenham on jo pessyt kätensä tapauksesta ja seuran edustaja on muun muassa Sky Sportsin mukaan kieltäytynyt kommentoimasta asiaa, sillä se “ei liity seuraan”.

– Tämä lakikiista ei ole kytköksissä seuran kanssa, ja siitä syystä emme kommentoi asiaa, Tottenhamin julkaisemassa tiedotteessa todettiin.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos