Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Tottenham ja Chelsea jäämässä nuolemaan näppejään? – ManU viemässä pisimmän korren Bundesliigan maalitykistä

Marcus Thuram
AOP

Borussia Mönchengladbachin hyökkääjä, Marcus Thuram, on jäämässä kauden päätyttyä vapaaksi agentiksi. Ranskan maajoukkuemiehelle riittää yllin kyllin ottajia ja hänen perässään on ollut ainakin Manchester United, Chelsea ja Tottenham Hotspur.

Puhtaista ysipaikan pelaajista on nykyjalkapallossa huutava pula. Säännöllisesti maalipuiden väliin osuvat kärkipelaajat ovat luonnollisesti siirtomarkkinoiden kuumimpia kohteita, joista maksetaan järkyttäviä rahasummia.

Poikkeuksen tähän tekee Borussia Mönchengladbachia toistaiseksi edustava Marcus Thuram, josta tulee kauden päätyttyä vapaa-agentti.

Legendaarisen Lilian Thuramin poika on mättänyt kuluvan sesongin aikana 13 maalia ja 6 syöttöä. Tässä mielessä ei ollut mikään ihme, että Gladbachin seurajohto ei ollut kovinkaan tyytyväinen Thuramin päätökseen olla jatkamatta kauden päätyttyä joukkueen paidassa.

Miehelle on ottajia monesta eri osoitteesta, mutta ainakin Britteinsaarilla miehen palvelukset kiinnostavat kovasti.

Tottenham Hotspurin tiedetään olevan kiinnostunut hyökkääjän palveluksista, mutta siirtyminen ilman manageria tällä hetkellä olevaan seuraan ei vaikuta kaikkein todennäköisimmältä vaihtoehdolta.

Chelsea on niin ikään ranskalaisen kintereillä, mutta joukkueessa on käynnissä pahempi sekasorto kuin Spursissa, eikä europeleistä ole toivoakaan ensi kaudella.

Tällä hetkellä uuttaa maalintekijää metsästävä Manchester United saattaakin olla kaikkein lähimpänä Thuramin allekirjoitusta. Red Devilsin runko on kunnossa, mutta verkot ovat vesillä uuden kärkipelaajan toivossa.

Lähde: CaughtOffside

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos