Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Toinenkin Inter-tähti siirtymässä Chelseaan? – Giuseppe Meazza tyhjenee

Lautaro Martinez
AOP

Inter Milanin hyökkääjä, Lautaro Martinez haaveilee raporttien mukaan seurasiirrosta. Nerazzurrin pelaajan kerrotaan paljastaneen läheisilleen haluavansa jatkaa uraansa Chelsean paidassa.

Inter Milan pelasi loistavan kauden yllettyään kotoisessa liigassaan kolmannelle sijalle. Kirsikkana kakun päällä oli Mestarien liigan finaaliin yltäminen Manchester Cityä vastaan. Kyseessä oli erittäin kovan luokan suoritus, jonka arvoa ei vähennä Citizensille koettu niukka tappio.

Nerazzurrin päävalmentaja, Simone Inzaghi sai kauden aikana osakseen rajua arvostelua, mutta hiljensi lopulta kriitikkojen suut.

Miehen uskottiin olleen potku-uhan alaisena joukkueen heikomman vaiheen aikana. Tällä hetkellä milanossa toivotaan sydämen pohjasta, että italialaismanageri jatkaa työtään Giuseppe Meazzalla.

Interin pelaajistoon on joka tapauksessa odotettavissa suuria muutoksia. Talousvaikeuksien kanssa kamppaileva seura on todennäköisesti pakotettu luopumaan joistain avainpelaajistaan.

Federico Dimarcon loistavat otteet ovat herättäneet suurseurojen kiinnostuksen ja Romelu Lukakun on määrä palata Chelseaan ensi kaudeksi.

Yhtenä mahdollisena lähtijänä pidetään myös Lautaro Martinezia, jota on viety huhuissa jo useamman vuoden ajan Valioliigaan. Martinezin kerrotaan olevan halukas lähtemään kohti uusia haasteita ja haaveilevan Chelseassa pelaamisesta.

Argentiinalainen on mahdollisesti saatavilla noin 60 miljoonan punnan korvausta vastaan.

Lähde: 90min

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos