Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Thomas Tuchelin palli tutisee – Seuraaja katsottuna valmiiksi?

Ole Gunnar Solskjaer
AOP

Bundesliigan kestomenestyjä ja 33 kertainen mestari Bayern München on ajautunut vaikeaan tilanteeseen. Joukkueen raportoidaan olevan valmis koviin ratkaisuihin suunnan kääntämiseksi. Tämä saattaa tarkoittaa managerina toimivan Thomas Tuchelin työsuhteen päättymistä.

Hurjaan vireeseen Xabi Alonson alaisuudessa yltynyt Bayer Leverkusen on tällä hetkellä Bundesliigan suurin mestarikandidaatti. Tappioton Leverkusen on nykäissyt kahdeksan pisteen eron toisena majailevaan Bayern Müncheniin nähden, joka on tässä vaiheessa kautta suhteellisen harvinainen tilanne.

Yhteensä 33 liigamestaruutta voittanut Bayern on vienyt nimiinsä 11 edellistä titteliä.

Toinen sija ei luonnollisesti juurikaan lämmitä baijerilaisten toimistolla ja seuran kerrotaan olevan valmis järeisiin ratkaisuihin kurssin kääntämiseksi. Päävalmentajana toimivan Thomas Tuchelin palli tutisee ja mies joutuu todennäköisesti jättämään pestinsä, jos kolmen ottelun tappioputki saa jatkoa.

Spekulaatiot Tuchelin mahdollisesta seuraajasta käyvät jo tässä vaiheessa kautta kovilla kierroksilla ja esiin on noussut muutamia kovia nimiä. Viimeisten tietojen mukaan Bayern harkitsee Ole Gunnar Solskjaerin palkkaamista väliaiaikaisella sopimuksella. Solkskajerin nimeäminen olisi suhteellisen yllättävä ratkaisu, sillä norjalaisen näytöt korkeimmalla tasolla ovat vähissä.

Lähde: Daily Mirror

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos