Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

The Mirror: Juventus suunnittelee todellista jättikaappausta Valioliigasta!

Juventus
Pixabay

Juventusta toistaiseksi edustavan Paul Pogban tulevaisuus on täysin auki positiivisen dopingtestin jälkeen. Juven kerrotaan varatuvan ranskalaista todennäköisesti odottavaan pitkään pelikieltoon hankkimalla uusia pelaajia.

Paul Pogban tilanne on tässä vaiheessa hyvin kaikkein jalkapalloa seuraavien tiedossa. Epäonnistuneen Englannin kiertueensa jälkeen Torinoon palanneen Pogban pelit Juventuksessa ovat jääneet vähiin.

Mies loukkaantui käytännössä välittömästi ja palattuaan pelikuntoon hän antoi positiivisen dopingnäytteen. Mies kiisti syyllistyneensä laittomuuksiin ja vaati B-näytteen tutkimista. Tulos ei kuitenkaan muuttunut ja myös toinen näyte sisälsi poikkeuksellisen korkean määrän testosteronia.

Pogbaa uhkaa eri lähteiden mukaan jopa neljän vuoden mittainen kilpailukielto, joka asettaa 30-vuotiaan ranskalaisen uran jatkon vaakalaudalle. Juventuksen kannalta tilannetta ei myöskään helpota, että myös toinen keskikenttäpelaaja, Nicolo Fagioli on pitkään sivussa rikottuaan Serie A:n asettamia vedonlyöntisäännöksiä.

Torinolaisjoukkue pyrkii The Mirrorin mukaan vahvistamaan rivejään tammikuun siirtoikkunassa.

Juve on ollut pidemmän aikaa kiinnostunut Arsenalissa pelaavasta Thomas Parteysta, mutta tällä kertaa asia saattaa konkretisoitua. Declan Ricen saapuminen tulee todennäköisesti syömään Parteyn vastuuta Lontoossa, joten siirron mahdollisuutta ei voida täysin poissulkea.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos