Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Tästäkö syystä Unitedin pelaaminen tökkii? – Rio Ferdinand nostaa esiin kaksi nimeä

Old Trafford
Unsplash

Manchester Unitedin entinen puolustaja, Rio Ferdinand ruotii vanhan joukkueensa nykytilaa. Ferdinand uskoo, että ManU:n vaikeudet selittyvät kahden avainpelaajan viime vuotta heikommalla vireellä.

Erik ten Hagin saapuminen Manchester Unitedin puikkoihin sai joukkueessa aikaan selkeän ryhtiliikkeen. Punaiset Paholaiset katkaisivat pitkän pokaalittoman putkensa viemällä Carabao Cupin nimiinsä. Vaikka paukut loppuivatkin kesken Euroopan kentillä, jätti Unitedin kausi suhteellisen positiivisen kuvan joukkueen iskukyvystä.

Tällä kaudella kaikki on kuitenkin ollut toisin, eikä hyökkäyspelaamiseen ole löytynyt riittävää tehokkuutta. Viime kaudella hurjassa vireessä olleet Bruno Fernandes ja Marcus Rashford ovat olleet unten mailla. Nykyisin asiantuntijatehtävissä toimiva, entinen United-toppari, Rio Ferdinand uskoo 90minin mukaan, että tämä selittää osittain joukkueen vaisut tulokset.

– Aina, kun tarve vaati, vähintään toinen heistä nousi esiin (viime kaudella). Useimmiten Marcuksen maalien muodossa. Homma ei ole kuitenkaan toiminut samalla tavalla tällä kaudella.

– Toivon kuitenkin, että kun heidän yhteistyönsä jälleen klikkaa, voimme nauttia hyvistä tuloksista. On silti toivottavaa, ettei joukkue olisi niin selkeästi riippuvainen yksittäisten pelaajien onnistumisista.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos