Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Tässäkö ratkaisu Liverpoolin ongelmiin? – Napolin tähti englantilaisten tutkassa

Piotr Zielinski
AOP

Valioliigan jättiseuroihin lukeutuva Liverpool on laittamassa ostohousut jalkaan tulevan kesän siirtoikkunan ajaksi. Joukkue kaipaa vahvistusta useammalle osa-alueelle. Yksi joukkueeseen linkitetyistä pelaajista on Napolissa vakuuttavia otteita esittänyt Piotr Zielinski.

Ilonaiheet Anfieldillä ovat jääneet tällä kaudella vähiin. Surkeasti alkukaudella esiintynyt Liverpool on jäänyt kauas Valioliigan mestaruustaistosta ja neljän parhaan joukkoon yltäminen on tällä hetkellä joukkueen pääasiallinen tavoite.

Redsin otteet ovat parantuneet viime aikoina, mutta on selvää, että joukkue kaipaa vahvistuksia voidakseen ensi kaudella kilpailla kirkkaimmista palkinnoista.

Joukkueeseen on linkitetty viime viikkojen aikana useita pelaajia ja viimeisimpänä esiin on noussut Piotr Zielinskin nimi. Napolin keskikenttäpelaaja on esiintynyt tällä kaudella erittäin vakuuttavasti ja ollut yksi sinipaitojen hyvien tulosten takuumiehistä.

Puolalaistähti on pelannut 33 Serie A-ottelua, joiden aikana on syntynyt kolme maalia ja kahdeksan maalisyöttöä.

Zielinskin uskotaan olevan saatavilla noin 30 miljoonan punnan siirtokorvausta vastaan, mutta Liverpool kohtaa kilpailua miehen palveluksista usealta taholta.

Merseysideläisten lisäksi ainakin West Ham ja Newcastle United pitävät tarkalla silmällä pelaajan tilannetta.

Lähde: TheHardTackle.com

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos