Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Tässäkö Mbappen korvaaja? – ManU:n tuhlaajapoika matkalla Pariisiin?

Marcus Rashford, Manchester United.
AOP

Manchester Unitedin tähtihyökkääjä Marcus Rashford on jälleen siirtohuhujen kohteena. Viime aikoina kohuissa ryvettynyt englantilainen on tiettävästi edelleen Paris Saint-Germainin ostoslistalla.

Sen jälkeen, kun Marcus Rashford nähtiin juhlimassa belfastilaisessa yökerhossa, Englannin maajoukkuemies on saanut osakseen voimakasta kritiikkiä faneilta ja medialta. 26-vuotiaan Rashfordin kerrotaan saaneen kahden viikon sakot harkitsemattomasta viihteelle lähdöstään.

Hänen viimeisimmästä rikkomuksestaan huolimatta Ligue 1:n mahtiseura PSG, joka on pitkään ihaillut hyökkääjää, ei näytä lannistuneen.

CaughtOffside kertoo, että Ranskan mestarit osoittavat uutta kiinnostusta Englannin maajoukkuemiestä kohtaan.

Ottaen huomioon, että Kylian Mbappen sopimus päättyy kesällä, on todennäköistä, että Parc des Princesillä etsitään toista vasemman laidan hyökkääjää.

Mbappen uskotaan jättävän seuran kesällä, jonka myötä Pariisissa joudutaan miettimään muita vaihtoehtoja. Loistavasti viime kaudella esiintyneen Rashfordin uskotaan pystyvän tarvittaessa korvaamaan ranskalaistähden.

PSG oli jo viime kesänä Rashfordin kintereillä, mutta mies päätyi tuolloin allekirjoittamaan Unitedin kanssa vuoteen 2028 asti ulottuvan jatkopahvin. ManU tuskin haluaa luopua pelaajastaan tämän viimeaikaisista edesottamuksista huolimatta, mutta kaikki on mahdollista kesän siirtoikkunan aikana.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos