Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Tässäkö Cityn uusi vahvistus? – Superlupaus ottanut yhteyttä Guardiolaan!

Andre, Fluminense.
AOP

Fluminensea edustava keskikenttäpelaaja Andre on lähtökuopissa. Lahjakkaan brasilialaisen kintereillä riittää ottajia, mutta hänen itsensä kerrotaan toivovan erityisesti siirtoa Manchester Cityyn. Andre on tuoreiden raporttien mukaan lähestynyt henkilökohtaisesti Pep Guardiolaa asian tiimoilta.

Fluminense pelasi kelvollisen kauden yltäen Brasilian pääsarjan seitsemännelle sijalle. Joukkue pääsi myös juhlimaan Copa Libertadoresin voittoa kaataen kilpailun finaalissa argentiinalaisen Boca Juniorsin.

Libertadoresin voiton jälkeen Fluminense pääsi osallistumaan myös seurajoukkueiden MM-finaaliin, jossa vastaan asettui Manchester City. Englantilaiset olivat ottelussa suvereeneja jokaisella osa-alueella ottaen vakuuttavan 4-0 voiton.

Yksi Fluminensen suurimmista onnistujista viime kauden aikana oli keskikentän pohjalla operoiva Andre. Miehen siirtymistä Euroopan kentille on pidetty vain ajan kysymyksenä ja häntä on linkitetty muun muassa Espanjan jättiseuroihin ja Chelseaan.

Pelaaja itse kuitenkin haluaa siirtyä ensisijaisesti Manchester Cityyn ja tuoreet lähteet kertovat, että hän on henkilökohtaisesti tarjonnut palveluksiaan Pep Guardiolalle. Entinen City-pelaaja Fernandinho on niin ikään raportoidusti mukana kuviossa ja antanut vahvan suosituksen maanmiehelleen.

Fernandinho on edelleen hyvissä väleissään Guardiolan kanssa, joten hänen sanallaan on varmasti painoarvoa.

Lähde: City Xtra

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos