Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Surkeita uutisia! Supertähti sivuun EM-karsinnoista – Southgaten vaihtoehdot EM-karsintoihin käyvät vähiin

Jude Bellingham
AOP

Englannin maajoukkuevalmentaja Gareth Southgaten vaihtoehdot kentälle tulevissa EM-karsintaotteluissa vähenivät entisestään, kun Real Madrid -tähti Jude Bellingham ja Chelsea-pakki Levi Colwill joutuivat vetäytymään joukkueen vahvuudesta.

Yksi futismaailman seuratuimmista nuorista tähdistä, Jude Bellingham, nimettiin viime viikolla Englannin miehistöön marraskuun EM-karsintaotteluihin siitäkin huolimatta, että keskikenttäpelaaja on ollut kaksi Realin edellistä ottelua sivussa olkapäävamman takia.

Englannin joukkueen lääkintätiimi arvioi kuitenkin, että nuorukaisen on parempi jatkaa kuntoutumista Madridissa.

Englannin maajoukkue tiedotti, että myös Chelsea-pakki Levi Colwill on karsintaotteluista sivussa olkapäävamman takia.

Gareth Southgaten alkuperäisestä ilmoitetusta miehistöstä on vetäytynyt nyt viisi pelaajaa, kun myös James Maddison, Callum Wilson ja Lewis Dunk ovat loukkaantumisten vuoksi sivussa. Miesten korvaajiksi ilmoitettiin kuitenkin alkuviikosta Cole Palmer, Ezri Konsa sekä Rico Lewis.

Manchester Unitedin Marcus Rashfordin ja Manchester Cityn Kalvin Phillipsin on määrä liittyä joukkueen vahvuuteen hieman muita myöhemmin henkilökohtaisten syiden vuoksi.

Englanti kohtaa EM-karsinnoissa vielä Maltan sekä Pohjois-Makedonian. Valtavaa panosta sillä ei enää ole, sillä paikka ensi kesän kisoihin on jo varmistunut. Yhdellä voitolla kahdesta jäljellä olevasta ottelusta se kuitenkin varmistaisi lohkon ykköspaikan itselleen.

Lähde: BBC Sport

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos