Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Supertähti valmiina ManU:n kohtaamiseen! – ”Odotan vaikeaa ottelua”

Harry Kane
AOP

Mestarien liigassa nähdään todellista tähtiloistoa keskiviikkona, kun Bayern München saa Allianz Arenalle vieraakseen Manchester Unitedin. Saksalaisten ykköspyssy, Harry Kane odottaa vaikeaa ottelua ManU:n heikosta vireestä huolimatta.

Mestarien liigan A-lohkon kaksi suurinta ennakkosuosikkia, Bayern München ja Manchester United iskevät yhteen keskiviikkona.

Bayern lähtee kotikentällään pelattavaan otteluun suurena ennakkosuosikkina, mutta United on kuitenkin osoittanut viime vuosina pystyvänsä suoriutumaan vaikeissa paikoissa.

Tottenham Hotspurin pitkän yhteisen ajan jälkeen jättänyt Harry Kane pääsee pelaamaan jälleen tuttuja vastustajia vastaan. Englantilaiskärki ei oleta Bayernin saavan mitään ilmaiseksi, vaikka ManU:n pelaaminen onkin ollut tällä kaudella hakusessa.

– Odotan vaikeaa ottelua. Tiedän, että Unitedilla on vaikea jakso meneillään, mutta vastaavassa tilanteessa olevat joukkueet ovat aina vaarallisia, sillä he tavoittelevat isoa voittoa kääntääkseen kurssinsa.

– Meidän täytyy olla hyvin valmistautuneita ja pyrkiä saamaan yleisö puolellemme heti ottelun alusta lähtien. Haluamme aloittaa pelin kovalla intensiteetillä. Mestarien liigassa pelaaminen on aina erityistä ja tämä on ensimmäinen UCL-otteluni Bayernin paidassa. Toivon, että se menee hyvin.

Lähde: Metro.co.uk

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos