Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Supertähti odottaa tuomiotaan – Newcastle virittelee jättikauppoja!

Jalkapallo
Pexels

Newcastle United nousi viime kaudella rytinällä Valioliigan kärjen tuntumaan. Alkanut kausi on lupaillut jälleen hyvää Eddie Howen miehistön kannalta, joka pelaa pitkästä aikaa myös Mestarien liigaa. Uusille vahvistuksille on kuitenkin ilmennyt yllättävä tarve.

Viime kaudella Valioliigan neljän parhaan joukkoon murtautunut Newcastle on aloittanut kuluvan kauden mallikkaasti. Joukkue on sarjassa kuudentena kerättyään 16 pistettä yhdeksästä ottelusta.

Raitapaidat ovat mukana myös Mestarien liigassa todella pitkän tauon jälkeen, jonka myötä ottelukuorma kasvaa valtavasti. Uusille vahvistuksille saattaa olla tästä syystä Tynesidellä tarvetta, jota Sandro Tonalin tilanne ruokkii entisestään.

Italian maajoukkuemies on vakavien rikosepäilyjen kohteena ja häntä uhkaa mittava pelikielto. Peliriippuvuudesta kärsivä Tonali on osana laajaa vedonlyöntitutkintaa ja hänen väitetään muun muassa lyöneen vetoa oman joukkueensa otteluista pelatessaan AC Milanissa.

Kun tutkinta valmistuu, Tonali joutuu luultavasti erittäin pitkäksi aikaa sivuun tositoimista. Newcastlen kerrotaankin pyrkivän varautumaan tähän tuomalla joukkueeseen uusia vahvistuksia. 90min kertoo, että Magpies on kiinnostunut ainakin Manchester Unitedissa pelaavasta Scott McTominaysta, Fulhamin João Palhinhasta ja Evertonia edustavasta Amadou Onanasta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos