Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Supertähti Neymar laukoi kovaa tekstiä entisen seuran faneja kohtaan: “Elimme Messin kanssa läpi helvetin”

Neymar Jr
AOP

Pariisilaisseura Paris Saint-Germainia usean vuoden ajan edustanut brassitähti Neymar avautui vastikää haastattelussa ajastaan seurassa ja kuvaili viime vuosiaan “helvetillisiksi”.

Yksi jalkapallon supertähdistä, Neymar, ei katsele taaksepäin aikaansa PSG:ssä kovinkaan vaalenapunaisten lasien läpi. Brassitähti sanoi ”eläneensä läpi helvetin” entisen joukkuetoverinsa Lionel Messin rinnalla heidän yhteisenä aikanaan pariisilaisjoukkueessa.

Niin Messi kuin Neymarkin jättivät pariisilaisjätin tänä kesänä: Messi siirtyi vapaana agenttina Inter Miamiin ja Neymar Saudi-Arabian ammattilaisliigan Al Hilaliin 90 miljoonan euron siirrolla.

Neymar kertoi kaksijakoisista tuntemuksistaan Messin maailmanmestaruudesta Argentiinan kanssa sekä omia kokemuksiaan PSG:stä:

– Olin todella iloinen siitä, millainen vuosi hänellä oli, mutta samalla surullinen, koska hän eli kolikon molemmat puolet. Hän ylsi taivaaseen maajoukkueen mukana ja voitti kaiken mahdollisen viime vuosina, mutta Pariisissa hän eli läpi helvetin – me molemmat elimme, Neymar pamautti ESPN:n mukaan.

Messi ja Neymar joutuivat Pariisissa fanien silmätikuiksi. Supertähtien aika seurassa oli voitokasta, mutta sitä suurinta, eli Mestarien liigan voittoa kaksikko ei seuralle pystynyt tuomaan.

Molemmat pelaajat joutuivatkin PSG:n fanien haukkumiksi ja pilkkaamiksi joukkueen poistuttua Mestarien liigasta kahden viime vuoden aikana. Messi myönsikin kesällä, että tämän oli vaikea sopeutua Pariisiin ja, että aika seurassa oli vaikeaa osaksi fanien takia.

– Olemme järkyttyneitä, koska emme ole siellä turhaan, olemme siellä tehdäksemme parhaamme, ollaksemme mestareita, yrittäessämme tehdä historiaa, Neymar avautui.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos