Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Suomalaispelaajan joukkuetoveri lähtökuopissa – Supertähteä tarjottu Romalle ja Juventukselle

Marko Arnautovic
AOP

Takavuosien jalkapallokenttien kauhukakara, Bolognaa edustava Marko Arnautovic pyrkii vaihtamaan seuraa ennen tulevan kauden alkamista. Itävaltalainen teki päättyneellä kaudella 10 maalia, mutta sai valmentajanvaihdoksen jälkeen aiempaa vähemmän vastuuta.

Serie A-seurat alkavat pikkuhiljaa palailla kesälomilta ja harjoituskausi pyörähtää käyntiin ensi viikolla. Viime kaudella sarjan yhdeksännelle sijalle yltänyt Bologna pyrkii nosemaan tulevalla sesongilla pykälään lähemmäs kärkeä, mutta tehtävä on kaikkea muuta kuin helppo.

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen vakiokalustoon kuuluva Niklas Pyyhtiä jäi debyyttikaudellaan pienelle vastuulle ja nuorukainen pyrkii vakuuttamaan valmentaja Thiago Mottan kyvyistään. Kovan työnteon nimeen vannova italialaismanageri tuskin antaa tulevalla sesongilla liikaa mahdollisuuksia, joten Pyyhtiän pystyttävä käyttämään kaikki tilaisuudet hyväkseen.

Bolognan runkoon saattaa olla luvassa muutoksia kesän aikana ja joukkue on vaarassa menettää tähtipelaaja, Marko Arnautovicin muihin maisemiin. Arnautovic oli alkukaudella yksi joukkueen luottopelaajista, mutta tilanne muuttui Mottan perittyä valmennusvastuun.

Temperamenttisen itävaltalaisen on määrä palata muun joukkueen tavoin harjoituskaudelle, mutta hänen edustajansa pyrkivät lähteiden mukaan solmimaan sopimusta muualle. Hyökkääjää on tarjottu muun muassa AS Romalle ja Juventukselle, joten kuluvan viikon aikana saattaa tapahtua.

Lähde: Football-Italia

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos