Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Spursille karmaisevia uutisia! – Luottopelaaja pitkälle huilille!

Cristian Romero, Tottenham Hotspur.
AOP

Tottenham Hotspur sai karmaisevia uutisia, kun joukkueen avainpelaajiin lukeutuvan Cristian Romeron vamma on osoittanut pelättyä pahemmaksi. Argentiinalaispakin uskotaan joutuvan huilaamaan yli kuukauden päivät.

Valioliigakauden erittäin vakuuttavasti aloittaneen Tottenhamin kone alkoi yksiä välittömästi loukkaantumisongelmien myötä. Ange Postecogloun miehistö on kärsinyt useamman tärkeän pelaajan poissaolosta, joka on näkynyt karulla tavalla tulostaululla.

Viime viikkoina Spurs on saanut jälleen oikaistua kurssiaan ja pystynyt voittamaan kolme edellistä otteluaan. Suunta on näyttänyt jälleen oikealta pohjoislontoolaisten kannalta, mutta joukkue sai jobinpostia viime lauantaina pelatun Everton-ottelun yhteydessä.

Valkopaitojen alakerran johtohahmoihin lukeutuva Cristian Romero loukkaantui ja joukkueen manageri Ange Postecoglou paljastaa, ettei argentiinalainen todennäköisesti selviä lyhyellä huililla.

– Hänen (Romero) puuttumisensa on meille kova isku. Hän kävi toissa päivänä kuvauksissa ja häneltä löydettiin reisivamma. Kuntoutumisjakso tulee luultavasti kestämään neljästä viiteen viikkoa, Postecoglou kommentoi BBC:n mukaan.

Romero joutuu jo toisen kerran tällä kaudella sivuun, sillä aikaisemmin hän joutui huilaamaan kolme ottelua pelikieltonsa takia. Tuolloin miehen puuttuminen näkyi karulla tavalla Spursin pelaamisessa, joten Postecogloun huoli on aiheellinen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos