Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Soppa ManU:n tähtihyökkääjän ympärillä syvenee – Kaksi uutta uhria astui esiin vakavien syytösten kera

Antony
AOP

Manchester Unitedin tähtihyökkääjä Antony joutui aiemmin tällä viikolla myrskyn silmään, kun brasilialaistähden entinen tyttöystävä Gabriela Cavallin esitti miehestä vakavia syytöksiä.

Gabriela Cavallinin vakavat syytökset muun muassa perheväkivallasta sekä raiskauksista saivat Brasilian maajoukkueen tiputtamaan Antonyn joukkueen vahvuudesta parhaillaan käynnissä olevista MM-karsinnoista.

Nyt soppa brasiliaistähden ympärillä on syventynyt entisestään, sillä kaksi muutakin naista on tullut esiin ja syyttäneet miestä niin ikää fyysisistä pahoinpitelyistä.

Valioliiga.comin mukaan Brasilialainen sosiaalisen median vaikuttaja ja oikeustieteen opiskelija Rayssa de Freitas olisi tehnyt poliisille viime vuonna ilmoituksen, sillä Antony oli käynyt tähän fyysisesti käsiksi erään toisen naisen kanssa.

Freitas oli ajautunut illanvietossa riitaan seurueensa naisen kanssa ja tämä oli yhdessä Antonyn kanssa fyysisesti vahingoittanut tätä. Freitas on kertonut joutuneensa sairaalahoitoon vammojensa vuoksi.

Myös pankinjohtajana toimiva Ingrid Lana on kertonut Record-lehden toimittajan Roberto Cabrinin televisiohaastattelussa karmivan kokemuksen Antonyn kanssa. Lana paljasti, että Antony painosti häntä harrastamaan seksiä kanssaan ollessaan työmatkalla Englannissa viime vuonna.

Lanan mukaan Antony kutsui hänet kotiinsa ja työnsi hänet seinää vasten, minkä seurauksena nainen löi päänsä.

– Hän työnsi minut seinää vasten ja löin pääni. Tarkoitukseni oli vain hoitaa työasioita. Tajusin, että hänellä oli taka-ajatuksia saavuttuani sinne hänen kutsustaan, Lana kertoi.

Antonyn seura Manchester United ei toistaiseksi ole kommentoinut tilannetta juurikaan. Seura totesi alkuviikosta suhtautuvansa syytäksiin “vakavasti”, mutta ei käynnissä olevan poliisitutkinnan aikaan tule kommentoimaan tapausta enempää.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos