Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Siirtoikkunan seuraava pommi? – Supertähti paljastaa: ”Rakastaisin edustaa Barcaa”

Joao Felix
AOP

João Félixin tilanne polkee edelleen paikoillaan. Portugalin maajoukkuepelaaja pelasi päättyneen kauden jälkimmäisen puoliskon lainalla Chelseassa, mutta siirrosta ei tehty pysyvää. Félixin uran ei kuitenkaan uskota jatkuvan Atletico Madridissa.

João Félix on urallaan haastavassa tilanteessa. Beficasta vuonna 2019 Atletico Madridiin pilviä hipovalla siirtosummalla matkannut Félix on jäänyt kauas parhaastaan Metropolitanolla. Diego Simeonen asettamat pelilliset vaatimukset eivät missään nimessä tue taitavan portugalilaisen vahvuuksia, eikä miesten välit ole raportoidusti parhaasta päästä.

Lainasiirto Chelseaan piti olla Félixin pelastus, mutta pesti jäi lopulta vain puolen vuoden mittaiseksi Mauricio Pochettinon ilmoitettua, ettei pelaajalle löydy käyttöä. Näin ollen Félix jatkaa edelleen Atleticon pelaajana, mutta miehen tuoreet lausunnot eivät jätä mitään arvailujen varaan.

Jalkapalloasiantuntija, Fabrizio Romano twiittasi Félixin kommentteja, jotka puhuvat maisemanvaihdoksen puolesta.

Lue alta Romanon twiitti. Jos twiitti ei aukea, katso se täältä.

– Rakastaisin edustaa Barcaa, joka on lapsuuteni suosikkijoukkue. Jos siihen tarjoutuu mahdollisuus, on se unelmien täyttymys, Félix kommentoi.

Pelillisesti Félix saattaisi sopia hyvin Kataloniaan, mutta Barcalla on varmasti tuoreessa muistissa, mitä Antoine Griezmannin kohdalla tapahtui.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos