Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Siirtohuhuissa oleva supertähti avautuu tulevaisuudestaan: ”Madrid on valtava seura, mutta…”

Lautaro Martinez
AOP

Real Madrid on tiettävästi edelleen uuden keskushyökkääjän kintereillä. Joselu Mato on tällä hetkellä valkopaitojen ainoa puhdas ysipaikan pelaaja. Kokeneen sotaratsun ei uskota pystyvän täyttämään Karim Benzeman saappaita pitkällä aikavälillä.

La Ligan kestomenestyjä Real Madrid pelaa vahvaa alkukautta. Kuluvan sesongin ensimmäisen El Clasicon viikonloppuna nimiinsä vienyt Madrid pitää sarjan piikkipaikkaa hallussaan yhdessä alkukauden sensaation Gironan kanssa.

Carlo Ancelottin käskyttämä madridilaispoppoo on kunnostaunut etenkin hyökkäyspäässä ja mättänyt maaleja liukuhihnalta. Tämä ei voida missään nimessä pitää itsestäänselvyytenä, sillä Karim Benzeman menettäminen jätti ammottavan aukon ryhmän vahvuuteen.

Ancelotti on pystynyt peluutusta muuttamalla piilottamaan tämän, mutta maalintekijöitä kaivataan myös kevään ratkaisupeleissä. Tuoreena hankintana sisään tullut Joselu Mato on hoitanut leiviskänsä, mutta veteraanin ei uskota yksin pystyvän korvaamaan Benzemaa, jos Jude Bellinghamin ja Vinicius Jr:n tehot laskevat.

Inter Milanissa kovaa jälkeä tehnyttä Lautaro Martinezia on huhuiltu Madridiin, mutta argentiinalaiskärki vakuuttaa keskittyvänsä vain nykyiseen joukkueeseensa.

– Madrid on valtava seura, mutta mieleni ja sydämeni on täysin Interin puolella, Martinez kertoi Football Espanan mukaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos