Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Siirto lähenee: Napolin tähti uimassa Manchester Unitedin verkkoihin!

Min-jae Kim
AOP

Napolin paidassa todellisen läpimurtokauden pelannut, Min-jae Kim, on yksi kesän kuumimmista siirtokohteista. Lempinimellä ‘’Hirviö’’ tunnettava eteläkorealainen on tarttumassa Manchester Unitedin verkkoihin.

Napolin takalinjoilla tämän kauden aikana suureen valokeilaan noussut Min-jae Kim on ollut yksi sinipaitojen suurimmista onnistujista. Etelä-Korean maajoukkuemies on kuulunut Luciano Spallettin luottopelaajiin ja luutinut 33 Serie A-ottelua Partonopein takalinjoilla.

Kimin sopimus on voimassa vuoteen 2025 asti. Kontrahtiin on kirjattu erikseen ulkomaisille seuroille asetettu 45 miljoonan euron ulosostohinta, joka astuu voimaan ensi vuonna.

Napoli-toppari on yksi tulevan kesän halutuimmista puolustajista ja ainakin Manchester United haluaa hankkia miehen riveihinsä ennen ulosostopykälän aktivoitumista.

ManU:n selkeät ykköstopparit ovat Lisandro Martinez ja Raphaël Varane, mutta heitä lukuunottamatta pakka näyttää ohkaiselta. Victor Lindelöf ja Harry Maguire ovat parhaat päivänsä nähneet, joten lisävahvistuksille saattaisi hyvinkin olla tarvetta.

Viime vuonna Turkin liigan Fenerbachesta Napoliin vain 18 miljoonalla siirtyneen Kimin markkina-arvo on noussut kohisten, eikä hän todennäköisesti vaihda maisemaa ilman jättimäistä siirtokorvausta. Unitedin lisäksi miehen kintereillä on myös ainakin Manchester City ja Chelsea.

Lähde: Football365

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos