Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Siipirikkoinen Roma taisteli voittoon! – ”Me pelaamme täydellä sydämellä”

Jose Mourinho, päävalmentaja, AS Roma.
AOP

Jose Mourinhon luotsaama AS Roma sai toden teolla kääriä hihansa keskiviikkona pelatussa Italian Cupin ottelussa. Tappioasemaan joutunut kotijoukkue pystyi lopulta nousemaan voittoon Cremonesen kustannuksella.

Coppa Italia jatkui keskiviikkona neljännesvälierävaiheella. Päivän toinen ottelu pelattiin Stadio Olimpicolla, jossa isäntäjoukkue AS Roma sai vastaansa Cremonesen. Pelissä oli vain yksi ennakkosuosikki, mutta Roma ei missään nimessä saanut mitään ilmaiseksi.

Tauolle siirryttiin vieraiden 0-1 johdossa, kun Frank Tsadjout avasi maalihanat.

Jose Mourinhon luotsaama Roma nosti toisella jaksolla huomattavasti riskitasoaan ja lopulta uhkapeli myös kannatti. Romelu Lukaku vastasi kotijoukkueen tasoituksesta ja Paulo Dybala sinetöi 2-1 loppulukemat pilkulta.

Useamman puolustajan poissaoloista kärsivä Roma pelasi pitkän pätkän toisesta jaksosta käytännössä 2-4-4 ryhmityksellä. Mourinho myönsi tilanteen olevan haastava, mutta kertoi joukkueen taistelevan jatkossakin viimeiseen asti voiton eteen.

– Sunnuntaina on jälleen tärkeä kamppailu, mutta en ole varma, mitä teemme. Jos Lukakun on pelattava keskuspuolustuksessa, niin sitten asia on niin. Me pelaamme täydellä sydämellä ja kunnioituksesta tätä seuraa ja sen kannattajia kohtaan.

Lähde: Daily Express

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos