Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Seurauskollisuus koetuksella? – Supertähdelle tarjotaan hurjaa vuosipalkkaa!

Rafael Leao, AC Milan.
AOP

Rafael Leão on suuren päätöksen edessä. Saudi Pro Leaguessa pelaava Al-Hilal on lähteiden mukaan valmis aktivoimaan hänen vapautuslausekkeensa ja peittämään hänet kullalla.

Rafael Leãon ympärillä on pyörinyt parin viime vuoden ajan valtavasti siirtohuhuja, mutta toistaiseksi hän jatkaa AC Milanin pelaajana. Tähti on rutiininomaisesti ilmaissut kiintymyksensä Milaniin ja halunsa jäädä sinne.

Laitahyökkääjä allekirjoitti viime kesänä vuoteen 2028 ulottuvan jatkopahvin, mutta tästä huolimatta häntä pidetään mahdollisena lähtijänä jo tämän kesän aikana.

The Cult of Calcion saamien tietojen mukaan Saudi-Arabian liigassa pelaava Al-Hilal haluaa vahvistaa joukkuettaan entisestään ennen vuoden 2025 seurajoukkueiden MM-kisoja.

Lähi-Idän ökyseura hankki viime kesänä Kalidou Koulibalyn, Sergej Milinkovic-Savicin, Ruben Nevesin, Renan Lodin, Aleksandar Mitrovicin ja Neymarin.

Al-Hilal on ympyröinyt Leãon kesän ensisijaisena kohteekseen. Jos seura todella tarjoavat 175 miljoonaa euroa, kuten huhutaan, saattaa portugalilaistähden osoite todella vaihtua.

Leãolle tarjotaa huhujen mukaan muhkeaa 50 miljoonan euron vuosipalkkaa, jos hän raapustaa nimensä sopimuspapereihin. Näin ollen pelaajan seurauskollisuus Milania kohtaan on toden teolla joutumassa koetukselle.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos