Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Seuralegenda ilmoittautuu vapaahtoiseksi: ”Manchester United on työ, josta ei voi kieltäytyä”

Old Trafford, Manchester United
Pixabay

Dwight Yorke kertoo olevansa valmis tarttumaan ruoriin, jos Erik ten Hag menettää työnsä Manchester Unitedin päävalmentajana.

Manchester Unitedin valmistautumista tänään Manchester Cityä vastaan pelattavaan FA-cupin finaaliin ovat varjostaneet huhut, joiden mukaan Erik ten Hag olisi saamassa potkut.

Valioliigan jättiläiset ovat pelanneet surkean kauden ja sijoittuivat vasta kahdeksanneksi. Useamman raportin mukaan ten Hag erotetaan riippumatta lauantain FA Cupin finaalin tuloksesta.

Unitediin on viime aikoina linkitetty useita korkean profiilin nimiä, kuten Thomas Tuchel ja Mauricio Pochettino, joka sai Chelseasta lähtöpassit vahvasta loppukaudesta huolimatta.

Unitedin paidassa triplamestaruuden omalla peliurallaan voittanut Dwight Yorke ilmoittautuu vapaaehtoiseksi, vaikka hänen näyttönsä valmentajana ovat vielä suhteellisen vaatimattomat.

– Luonne, tapa olla esillä ja valmentaa, pieni oppimiskokemus, jonka olen saanut, ihmiset, joita aion tuoda sisään tekemään jalkapalloseurasta paremman, ovat erittäin tärkeitä asioita.

– Manchester United on työ, josta ei voi kieltäytyä. Se on liian iso työ. Jalkapallon DNA on ollut siellä. Olen osoittanut, että pystyn pärjäämään lyhyessä ajassa ja voittamaan.

Lähde: Metro.co.uk

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos