Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Seuraava tähtipelaaja Saudi-Arabiaan? – Uusi alku Serie A:ssa jäämässä tähdenlennoksi!

Romelu Lukaku Inter Milanin paidassa.
AOP

AS Romaa lainasopimuksen turvin edustava Romelu Lukaku haluaa jatkaa uraansa ökyseurojen tähdittämässä Saudi Pro Leaguessa. Lukakun nykyinen sopimus on päättymässä kesäkuun lopussa.

Romelu Lukaku on noussut täydestä unholasta jälleen yhdeksi Euroopan kiinnostavimmista hyökkääjistä. Belgialaisen tuhlaajapojan urapolku hakee vertaistaan, mutta yhtä hukattua mahdollisuutta kohden hänelle on aina tarjoutunut uusi tilaisuus todistaa kykynsä.

Chelseassa flopannut Lukaku nousi suureksi sankariksi Inter Milanissa, mutta yhteiselo Giuseppe Meazzalla sai kuitenkin katkeran lopun. Belgialaisen samanaikaiset neuvottelut Juventuksen kanssa saivat Nerazzurrin seurajohdon raivon partaalle, joten Chelsean sopimuspelaaja oli jälleen vapaa etsimään itselleen uutta kotia.

Sellainen löytyi lopulta Roomasta, kun ikuisen kaupungin ylpeys AS Roma otti miehen siipiensä suojaan. Lukaku on ollut luottamuksen arvoinen ja löytänyt kadonneen maalijyvänsä Stadio Olimpicon kirkkaissa valoissa.

Ensi kauden osoite on kuitenkin täysi arvoitus, sillä miehen sopimus on päättymässä kesäkuussa. Roomassa halutaan tarjota hyökkääjäkolossille pysyvää kontrahtia, mutta seuran toiveet saattavat osoittautua turhiksi.

90minin saamien tietojen mukaan Lukaku haluaa siirtyä ensi kaudeksi Saudi-Arabian liigaan muiden nykyisten ja entisten tähtipelaajien seuraksi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos