Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Selkeä suosikin viitta Mestarien liigan loppuottelussa? – ”Finaalit on aina 50-50”

Jalkapallo
Pexels

Real Madrid valmistautuu kohtaamaan Borussia Dortmundin Mestarien liigan loppuottelussa lauantaina Wembleyllä. Los Blancosin veteraani Luka Modric puhui perjantaina medialle osana ottelua edeltävää lehdistötilaisuutta.

Kroatian maajoukkuemies Luka Modric liittyi manageri Carlo Ancelottin ja kapteeni Nacho Fernandezin seuraan perjantaisessa lehdistötilaisuudessa. Kolmikko vastaili kysymyksiin koskien lauantaina pelattavaa Mestarien liigan finaalia.

– Olemme erittäin iloisia, että olemme täällä, ja olemme hyvin luottavaisia ja rauhallisia ennen kauden tärkeintä peliä, Modric kommentoi Madrid Universalin mukaan.

Jos Real Madrid voittaa lauantaina, Modric, Nacho, Dani Carvajal ja Toni Kroos pääsevät juhlimaan jo kuudetta kertaa Mestarien liigan voittoa. Samaan on pystynyt vain Madrid-legenda Paco Gento, kun kilpailu tunnettiin vielä Euroopan cupina.

– On käsittämätöntä, että voisimme saavutta jotain tällaista, mutta olemme täällä ja nautimme tästä hetkestä. Toivottavasti voimme ottaa vielä yhden askeleen joukkueena. Kuudennen Euroopan cupin voittaminen olisi uskomatonta, Modric tuumi.

Kroatialaistähti kertoi myös joukkueen valmistautumisesta tulevaan kamppailuun.

– Tämä ei ole ollut kaikkein rauhallisin viikko. Kaikki pitävät meitä suosikkeina, mutta me emme ajattele niin. Finaali on aina 50-50.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos