Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Se ei pitkään kestänyt… – Leedsin valmentajalle riitti vain neljän pelin jälkeen

Sam Allardyce ei jatka Leeds Unitedin valmentajana
AOP

Leeds Unitedin päävalmentaja Sam Allardyce on lopettanut joukkueen valmentajana. Pelejä vastuussa miehelle ehti kertyä ainoastaan neljä.

Leeds United jäi juuri päättyneellä Valioliiga-kaudella sijalle 19 ja seuraa odottaakin ensi kaudella Englannin mestaruussarja. Vastikää joukkueen manageriksi nimitetty Sam Allardyce ei Mestaruussarjan meininkiä jää katselemaan, vaan lopetti joukkueen valmentajana.

– On ollut kunnia johtaa Leeds Unitedia, hienoa seuraa, jolla on uskomaton fanikunta ja joka ansaitsee olla Valioliigassa, Allardyce sanoi.

– Tässä vaiheessa uraani en ole varma voisinko sitoutua tähän haasteeseen, joka on mahdollisesti pitkäaikainen projekti, mutta toivotan seuralle menestystä tulevaisuudessa ja toivon, että seura palaa Valioliigaan, jonne se kuuluu.

Allardyce tuotiin Leedsin manageriksi vain muutama viikko ennen kauden päätöstä, kun Javi Gracialle osoitettiin ovea. Kokeneen brittivalmentajan tehtävä oli selvä: pelastaa Leeds putoamiselta.

Aikaa Allardycelle ei tehtävään tosiaan paljoa annettu: ainoastaan neljä ottelua. Valioliigan pudotuskamppailu on Allardycelle tuttu taistelu, josta mies on selvinnyt voittajana useaan kertaan. Tällä kertaa tehtävä osoittautui kuitenkin mahdottomaksi.

– Kiitämme Samia siitä, että hän oli tarpeeksi rohkea astuakseen kuvioihin ja tehdäkseen kaikkensa pelastaakseen meidät, Leedsin toimitusjohtaja Angus Kinnear kommentoi.

Seura kertoi tiedotteessaan, että ilmoittaa joukkueen uuden päävalmentajan tulevien viikkojen aikana.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos