Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Saudiseuralla tähtäimessä taas yksi Liverpool-pelaaja – Menettääkö Jürgen Klopp luottopakkinsa?

Liverpool
AOP

Saudiarabialaisseurat ovat lisänneet lusikkansa soppaan tämän kesän siirtomarkkinoilla. Lusikan sijaan voitaisiin kai kyllä puhua jo kauhasta, sillä Saudi Arabian Pro liiga on pystynyt houkuttelemaan valtavilla tarjouksilla useita nimekkäitä pelaajia kesän aikana.

Valioliiga-seura Liverpoolin ovi on jo tänä kesänä ollut Saudi Arabian suuntaan auki useampaankin kertaan, kun seura on myynyt keskikentältään niin Fabinhon kuin joukkueen pitkäaikaisen kapteenin Jordan Hendersonin Saudi Arabiaan. Myös Roberto Firmino siirtyi ilmaisella siirrolla Saudi Arabiaan.

Jo myytyjen pelaajien lisäksi Saudiarbialaisseurat ovat houkutelleet lisäksi huhujen mukaan ainakin Luis Diazia, Mohamed Salahia sekä Joe Gomezia joukkoihinsa siinä onnistumatta.

Nyt huhujen mukaan syötti on vesillä seuraavan Liverpool-pelaajan suhteen, sillä Al-Ittihad on tietojen mukaan kiinnostunut Liverpool-pakki Ibrahima Konatésta.

Al-Ittihad yritti aiemmin kalastella Nicea edustavaa Jean-Clair Todiboa riveihinsä, mutta nuori ranskalaispakki jatkaa mielummin eurooppalaissarjoissa. Seura käänsi siis katseensa Liverpoolin toppariin, mutta haaviin ei näyttäisi tälläkään kertaan jäävän mitään.

Konaté on huhujen mukaan kieltäytynyt saudiseuran tarjouksesta ja kertonut olevansa onnellinen Liverpoolissa ja haluavansa saavuttaa tavoitteitaan seuran kanssa.

24-vuotias Konaté on edustanut Liverpoolia kahden vuoden ajan. Ranskalaispakin viime kausi oli loukkaantumisten sävyttämä, mutta nyt suurimmat ongelmat näyttäisivät olevan takana päin. Konaté pelasi täydet minuutit punaisten kauden kahdessa ensimmäiseä pelissä. Newcastlea vastaan viime viikonloppuna ranskalainen ei ollut kokoonpanossa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos