Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Saudi-Arabiassa kuohuu! – Ranskalaistähti sivuun joukkueen vahvuudesta!

Karim Benzema, Al-Ittihad.
AOP

Karim Benzeman pelit Al-Ittihadissa saattavat päättyä ennen aikojaan. Valtavalla sopimuksella Saudi-Arabiaan kesällä siirtynyt maaliruisku on jätetty sivuun joukkueen harjoituskiertueelta.

Real Madridissa lähes kaiken mahdollisen useaan kertaan voittanut Karim Benzema päätti kesällä lähteä kohti uusia haasteita. Ranskalaisella olisi vielä ikänsä puolesta ollut annettavaa Euroopan kentillä, mutta hän ei halunnut käyttää sopimuksessaan ollutta jatko-optiota.

Hyökkääjän uudeksi osoitteeksi valikoitui Saudi-Arabian liigassa pelaava Al-Ittihad, joka hankki miehen riveihinsä silmiä hivelelevälla palkalla.

Benzema aloitti uuden työnantajansa alaisuudessa vahvasti ja tulosta on tullut mukavaan tahtiin. Verkko on heilunut viidentoista sarjaottelun aikana yhdeksän kertaa, jonka lisäksi tilillä on myös viisi maalisyöttöä.

Al-Ittihadin pelaaminen ei ole kuitenkaan toiminut parhaalla mahdollisella tavalla, sillä joukkue on sarjataulukon seitsemännellä sijalla.

Saudi Pro League on tällä hetkellä talvitauolla, joka päättyy helmikuun alussa. Al-Ittihad jatkaa tuolloin pelejään Al-Taita vastaan, mutta tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että joukkue joutuu tulemaan toimeen ilman Benzemaa.

Ranskalainen jätti raporttien mukaan saapumatta joukkueensa mukaan ennen harjoitusleiriä, jonka myötä hänet on asetettu sivuun joukkueen vahvuudesta.

Lähde: GiveMeSport

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos