Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Sama trendi jatkumassa: Serie A:n supertähti matkalla Saudi-Arabiaan!

Viktor Popov, Sergej Milinkovic-Savic.
AOP

Saudiarabialaisseura Al-Hilal on jatkamassa korkean profiilin hankintojaan. Viimeisten tietojen mukaan Lazion keskikenttäpelaaja, Sergej Milinkovic-Savic on siirtymässä Al-Hilaliin noin 40 miljoonan euron siirtosummaa vastaan.

Saudi-Arabian liigassa pelaava Al-Hilal on raportoidusti päässyt sopimukseen Sergej Milinkovic-Savicin kanssa. Lazion monivuotinen luottopelaaja on vaihtamassa maisemaa kontrahdilla, joka takaa hänelle Goal.comin mukaan 20 miljoonan vuosiansiot. Osapuolten välisen sopimuksen kerrotaan olevan pituudeltaan kolmivuotinen.

Milinkovic-Savic on pelannut Laziossa kahdeksan edellistä vuotta, joiden aikana häntä on linkitetty ahkerasti muihin maisemiin. Manchester United oli viime vuonna hanakasti miehen kintereillä, mutta sopimusta ei saatu aikaiseksi. Tänä vuonna Juventus koitti kaapata pelaajan riveihinsä, jonka lisäksi myös Arsenal ja Chelsea ovat osoittaneet kiinnostusta.

Al-Hilalin pöytään lyömä tarjous on kuitenkin nähtävästi tehnyt tehtävänsä ja sopimuksen julkistamisen odotetaan tapahtuvan lähiaikoina. Näin ollen Milinkovic-Savicista on tulossa Kalidou Koulibalyn ja Ruben Nevesin uusi joukkuetoveri.

Pelaajavirta Euroopasta pois päin on saamassa jatkoa, eikä mikään viittaa tällä hetkellä siihen, että tyylisuunta olisi muuttumassa. Kuluvan kesän aikana tullaan todennäköisesti näkemään vielä runsaasti korkean profiilin kauppoja.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos