Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Sama trendi jatkumassa – La Ligan tähtipelaaja siirtymässä Saudi-Arabiaan?

Camp Nou
Unsplash

FC Barcelonaa edustavan Franck Kessien pelit saattavat tulla päätökseensä Camp Noulla. Vasta viime vuonna seuraan saapunut norsunluurannikkolainen on runsaiden siirtohuhujen kohteena. Yhtenä vaihtoehtona pidetään Saudi-Arabiaa, jonne on hiljattain suunnannut useampi korkean profiilin pelaaja.

Cristiano Ronaldon siirtyminen Saudi-Arabian liigaan näyttää olleen pelkkää alkusoittoa, sillä käynnissä olevan siirtoikkunan aikana samaan suuntaan ovat matkanneet muun muassa N’Golo Kante, Kalidou Koulibaly, Ruben Neves ja Karim Benzema.

Useita muita on seuraamassa ja esiin on noussut sellaisia nimiä, kuten Marcelo Brozovic, Hakim Ziyech ja Edouard Mendy.

Viimeisten raporttien mukaan nimeämätön saudiseura on houkuttelemassa FC Barcelonan Franck Kessietä riveihinsä.

AC Milanissa Scudettoa pari vuotta sitten juhlinut Kessie siirtyi viime kesänä kovin odotuksin Camp Noulle, mutta on tuskaillut pelinsä kanssa uudessa ympäristössä. Alkukaudella loukkaantumisista kärsinyt Kessie jäi suhteellisen pienelle vastuulle.

Kevätkaudella minuutteja tuli enemmän, mutta hyvistä otteista huolimatta Barcan uskotaan olevan valmis päästämään hänet lähtemään.

Pelaajan kerrotaan haluavan ensisijaisesti jatkaa Barcelonassa, mutta tuleva tarjous on luultavasti sitä kokoluokkaa, että Blaugranan seurajohdolla riittää mietittävää.

Lähde: Barca Universal

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos