Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Robert Taylor paljastaa millaista Leo Messin kanssa on oikeasti pelata: “Turha sitä ihailemista on yli vetää”

Robert Taylorin halloween-asusta tuli viraalihitti
AOP

Huuhkajien paidastakin tutun Robert Taylorin elämä meni muutama viikko sitten aika lailla uusiksi, kun suomalaispelaaja sai Inter Miamissa pelikaverikseen supertähti Lionel Messin.

– Onhan se aivan unelmien täyttymys päästä pelaamaan mun mielestä kaikkien aikojen parhaimman pelaajan kanssa. Hän on niin hyvä pallon kanssa. Tekee 100-prosenttia oikeita ratkaisuja, Robert Taylor kertoi MTV Urheilun haastattelussa.

Taylor nousi raketin tavoin futismaailman tietoisuuteen heinäkuussa, kun suomalaisen ja Lionel Messin yhteispeli päätyi otsikoihin. Taylor kertoi MTV Urheilulle tiistaina, miten supertähden saapuminen on näkynyt joukkueessa ja millaista argentiinalaisen kanssa pelaaminen on.

– Joka aamu on sellainen positiivinen energia mennä treeneihin, kun siellä ovat Messi, (Sergio) Busquets ja (Jordi) Alba sun kanssa kopissa. Se että ne ovat joukkuekavereita on aika ainutlaatuinen tilanne tällä hetkellä.

Taylorin ja Messin yhteispeli Miamissa on kerännyt nopeasti ylistystä ympäri maailman. Viimeisimpänä parivaljakon vaarallisuuden sai kokea Atlanta United, jonka Inter Miami murjoi Leagues Cupin ottelussa Messin ja Taylorin osumilla 4-0.

– Uran aikana on tullut pelattua monien hyvien pelaajien kanssa. Mutta kyllähän kaikki tietävät, että Lionel Messi on kaikkien aikojen paras pelaaja. Koskaan ei ole ollut näin helppoa pelata kenenkään kanssa, Taylor hehkutti.

– Menihän siinä pari päivää totutella siihen, että he ovat kaikki oikeasti täällä. Aika äkkiä kaikkien on kuitenkin pitänyt tajuta, että olemme täällä joukkueena. Turha sitä ihailemista on yli vetää, Taylor muistutti.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos