Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Riittääkö ten Hagin koirankoppi? – Jättääkö tähtipuolustaja Old Traffordin taakseen?

Tyrell Malacia Hollannin paidassa.
AOP

Manchester United halusi lisää kilpailua vasemman puolustajan pelipaikalle ja hankki Feyenoordin paidassa vakuuttavia otteita esittäneen Tyrell Malacian. Hollannin maajoukkuemiehen ura ei ole kuitenkaan lähtenyt lentoon sateisilla saarilla.

Erik ten Hag on hankkinut Manchester Unitediin useita entisiä Ajaxin pelaajia. Lisandro Martinez, Andre Onana ja Antony pelasivat kaikki aikaisemmin ten Hagin alaisuudessa Hollannin suurseurassa.

Ajaxin pahin kilpailija Feyenoord joutui niin ikään luopumaan yhdestä tärkeimmistä pelaajistaan, kun Tyrell Malacia matkasi vuonna 2022 muiden Eredivisie-tähtien tavoin Old Traffordille.

Malacia hankittiin tuomaan lisää kilpailua Luke Shaw’lle, jonka pelivire oli kääntynyt laskuun. Lupaavasta alusta huolimatta Malacia on kuitenkin joutunut tyytymään olemattomaan rooliin Manchesterissä. Tällä kaudella häntä ei olla nähty kentällä ollenkaan vakavan loukkaantumisen takia.

Malacian tulevaisuudesta on esitetty erilaisia arvioita ja ten Hag myönsi, ettei häntä todennäköisesti nähdä punaisten paidassa kuluvan kauden aikana.

Terveenä ollessaan Shaw on selkeä ykkösvaihtoehto Unitedin vasemmalle laidalle, joten Malacialla riittää mietittävää. 24-vuotias pelaaja tuskin haluaa kuluttaa liikaa aikaa penkillä, joten seurasiirto saattaisi olla paras vaihtoehto.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos