Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Real Madridille loistavia uutisia: Jo toinen joukkueen ikoneista jatkamassa sopimustaan

Toni Kroos
AOP

Toni Kroos on viimeisten tietojen mukaan jatkamassa uraansa Real Madridissa. Saksalaisen voimassaoleva sopimus on päättymässä kuluvan kauden jälkeen ja hänen tulevaisuudestaan on esitetty erilaisia arvioita.

Yksi Real Madridin menestysvuosien kulmakivistä, Toni Kroos, on lähteiden mukaan jatkamassa Santiago Bernabeulla. 33-vuotiaan saksalaisikoni on edelleen yksi joukkeensa tärkeimmistä pelaajista, ja vastuuta on riittänyt tälläkin kaudella.

Kroosin tulevaisuus on puhuttanut paljon espanjalaismediassa. Miehellä raportoidaan olevan ottajia ainakin MLS:sä ja Saudi-Arabian liigassa, mutta hiljattain tulleiden tietojen mukaan ura on jatkumassa Espanjan auringon alla.

Kroosin uuden kontrahdin uutisoidaan olevan vuoden mittainen, joka on samaa mallia kuin Karim Benzemalle kaavailtu jatkopahvi.

Myös Luka Modricin uskotaan olevan aikeissa jatkaa pelejään Los Blancosin paidassa, joka on varmasti joukkueen manageri, Carlo Ancelottin, mieleen. Italialaistaktikko kommentoi hiljattain edellä mainitun kolmikon tilannetta.

– Emme voi tarkastella pelaajia heidän ikänsä perusteella, vaan sen miten he pelaavat. Kenelläkään heistä ei ole samanlaista energiaa kuin nuoremmilla pelaajilla, mutta iän tuoma kokemus ja se miten he valmistautuvat otteluihin, on jotakin ainutlaatuista.

Lähde: 90min

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos