Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Real Madrid-tähdeltä täyslaidallinen valmennukselle: ”Olen edelleen keskikenttäpelaaja”

Real Madrid
Pixabay

Real Madridia edustava Eduardo Camavinga myöntää olevansa turhautunut rooliinsa. Ranskalaisnuorukaista on peluutettu laitapuolustajana, vaikka hän näkee itsensä enemmän keskikenttäpelaajana.

Real Madridia valmentava Carlo Ancelotti on tuskaillut jo hyvän tovin aikaa joukkueen vasemman laitapuolustajan tontin kanssa. Italialaismanageri on muovannut ryhmän pelaajistoa useaan otteeseen ja viime aikoina kyseisellä pelipaikalla on nähty Eduardo Camavinga.

Yhtenä ikäpolvensa lahjakkaimmista pelaajista pidetty Camavinga on hoitanut leiviskänsä mallikkaasti, mutta kertoo näkevänsä itsensä toisenlaisessa roolissa.

– Minulta on kysytty tätä usein, Camavinga kertoo Football Espanan mukaan.

– Olen pelaaja, joka pelaa silloin, kun minulle on käyttöä ja siellä, missä minua tarvitaan. En ollut aikaisemmin pelannut vasemmalla laidalla, mutta olen tottunut siihen Real Madridissa ja Ranskan maajoukkueessa.

– En kuitenkaan pidä siitä. Uskon, että kaikki tietävät tämän, mutta jos minun täytyy pelata siellä, teen niin, vaikkei se olekaan jotain, josta nautin.

– Olen edelleen keskikenttäpelaaja. En pidä puolustuksessa pelaamista vaikeana, mutta manageri tietää, ettei se ole mieleeni. Parasta, mitä voin tehdä on antaa kaikkeni joukkueen eteen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos