Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Real Madrid suunnittelee sensaatiomaista temppua: City-tähti empii jatkoaan

Erling Haaland
AOP

Erling Haaland on ollut yksi kuluvan jalkapallokauden sensaatioista. Supertähti on pysynyt vaitonaisena jatkonsa suhteen. Manchester Cityn kerrotaan toivovan mahdollisen triplamestaruuden saavan norjalaisen sitoutumaan Etihadille.

Erling Haaland on jatkanut säkenöintiään saavuttuaan Britteinsaarille. Borussia Dortmundissa itsensä läpilyöneen norjalaisen mahdollisuuksia Englannissa epäiltiin, mutta mies rikkoi heti debyyttikaudellaan Valioliigan maaliennätyksen.

Manchester City näyttää olevan tällä hetkellä täysin pysäyttämättömässä iskussa ja Pep Guardiolan triplaunelma on edelleen hengissä. City vei nimiinsä Valioliigan sekä FA Cupin ja kohtaa Mestarien liigan finaalissa Inter Milanin.

Ilmiömäisessä vireessä olleen Haalandin jatkosta ei ole menestyksestä huolimatta minkäänlaisia takeita. Norjalaistähden sopimus on voimassa vuoteen 2027 asti, mutta miehen isä, Alf-Inge Haaland vihjaili aiemmin, että ura saattaa olla jatkumassa tätä aiemmin jossain muualla.

Real Madridia pitkään ja uskollisesti palvellut Karim Benzema jätti Santiago Bernabeun taakseen, joten Los Blancos etsii ranskalaiselle kuumeisesti korvaajaa. Carlo Ancelottin tiedetään olevan kiinnostunut Haalandista, josta City pyrkii pitämään kiinni kynsin hampain.

Etihadilla toivotaan, että mahdollinen triplamestaruuden voittaminen saa hyökkääjän jatkamaan uraansa Manchesterissä.

Lähde: 90min

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos