Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Real Madrid odottaa tilaisuuttaan – Vaihtaako supertähti vihdoin maisemaa?

Kylian Mbappe
AOP

Real Madridin tiedetään metsästävän edelleen uutta kärkipelaajaa Saudi-Arabiaan lähteneen Karim Benzeman tilalle. Todennäköisimpänä vaihtoehtona pidetään PSG:tä edustavaa Kylian Mbappea, mutta Los Blancosin kerrotaan odottavan oikeaa tilaisuutta ennen tarjouksen jättämistä.

Real Madrid menetti uuden kauden kynnyksellä rutkasti maalintekovoimaa, kun joukkueen monivuotinen ykköspyssy, Karim Benzema pakkasi laukkunsa. Hallitseva Ballon d’Orin voittaja ei ollut enää päättyneellä kaudella toissa vuoden kaltaisessa vireessä kärsittyään lukemattomista loukkaantumisista.

Verkko heilui kuitenkin totuttuun tahtiin aina miehen ollessa pelikuntoinen ja hänen lähtönsä jätti tuntuvan loven Los Blancosin hyökkäykseen. Maalitykille ollaan etsitty mitat täyttävää korvaajaa, mutta tähän mennessä tulokset ovat olleet laihoja. Hienon kauden Espanyolissa pelannut Joselu tuskin jää Madridin ainoaksi hyökkäyspään hankinnaksi.

PSG:tä edustava Kylian Mbappe on ollut valkopaitojen kiikarissa jo useamman vuoden ajan, mutta tänä kesänä siirto näyttää aiempaa todennäköisemmältä. PSG ei halua menettää tähteään ilmaiseksi vuoden päästä, joten ranskalainen on mahdollisesti nostamassa kytkintä lähiviikkojen aikana.

Real on espanjalaisjulkaisu Mundo Deportivon mukaan valmistelemassa ensimmäistä virallista tarjousta Mbappesta, mutta se tullaan raporttien mukaan jättämään pöydälle vasta elokuun puolivälissä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos