Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Real Madrid esitteli kesän superhankintansa: “Elämäni ylpein päivä”

Jude Bellingham
AOP

Real Madridin uusin supertähti Jude Bellingham hehkutti siirtoaan “maailman parhaaseen seuraan” Santiago Bernabeulla.

Kuten Futisfani aiemmin uutisoi, Real Madrid viimeisteli keskiviikkona jättihankinnan, kun Jude Bellinghamin siirtyminen Los Blancosin riveihin varmistui. Tuore hankinta esiteltiin Santiago Bernabeulla torstaina, missä Bellingham pääsi vastailemaan myös kysymyksiin lehdistötilaisuudessa.

– Haluan kiittää kaikkia läsnäolijoita siitä, että olette mukana elämäni ylpeimpänä päivänä – päivänä, jolloin liityn historian parhaimpaan jalkapalloseuraan, Bellingham hehkutti lehdistötilaisuudessa.

Vasta 19-vuotias Bellingham on todellinen superlupaus, jonka perässä oli useampikin Euroopan suurseura. Lehdistötilaisuudessa nuorukainen avasti kuitenkin hieman, miksi päätyi lopulta valitsemaan Real Madridin tulevaksi seurakseen.

– Puhuin Real Madridin edustajien kanssa ja rakastin välittömästi sitä tunnetta, jonka seurasta sain. En voinut peitellä sitä.

– Kyse ei ollut siitä, että muut joukkueet olisivat huonoja tai ne eivät olleet hyviä, vaan kyse oli vain siitä, että minulle Madrid on kaikista paras.

Nuorukaisen sopimuksen Realin kanssa on kerrottu olevan kuusivuotinen ja noin 130 miljoonan euron arvoinen. Raha ei Bellinghamin mukaan ollut siirrossa kuitenkaan motivaattorina.

– Raha ei merkitse minulle. En ajattele rahaa lainkaan, kun teen tällaisia päätöksiä. En ole koskaan ajatellut, enkä tule koskaan ajattelemaan. Pelaan peliä puhtaasti rakkaudesta.

Bellingham tulee kantamaan uudessa seurassaan selässään numeroa viisi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos