Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Ranskalaislegenda kommentoi Mbappen käytöstä: ”Hänen turhautumisensa on ymmärrettävää”

Kylian Mbappe, PSG.
AOP

PSG onnistui minimitavoitteessaan, kun joukkue varmisti paikkansa UCL:n ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Tähtisikermän nimekkäin pelaaja Kylian Mbappe ei kuitenkaan vaikuttanut kovinkaan tyytyväiseltä 1-1 tasapeliin Borussia Dortmundia vastaan päättyneen ottelun jälkeen.

Luis Enriquen luotsaama PSG oli etukäteen ajateltuna F-lohkon suurin ennakkosuosikki jatkoon menijäksi. Pariisilaiset onnistuivatkin etenemään pudotuspeleihin, mutta lohkovoitto karkasi kuitenkin Borussia Dortmundin hyppysiin.

Lohkon kärkijoukkueet kohtasivat keskiviikkona alkulohkovaiheen päätöskierroksella. Saksassa pelattu kamppailu päättyi 1-1 tasalukemiin, joka riitti Dortmundille ykkössijaan. PSG:n leirissä oltiin suurimmalta osin tyytyväisiä lopputulokseen ja joukkue valui pelin lopussa alas varmistaakseen tasapelipisteen.

Kylian Mbappe ei kuitenkaan katsonut hyvällä joukkueensa passiivista pelitapaa tehden mielipiteensä erittäin selväksi. Omalla peliurallaan muun muassa Arsenalia ja Chelseaa edustanut Emmanuel Petit otti kantaa Mbappen reaktioon.

– Hänen turhautumisensa on ymmärrettävää. En itsekään hänen tilanteessaan olisi ymmärtänyt vaihtopenkiltä tulleita neuvoja. Mbappe ei ajattele niin kuin muut, eikä hän ole väärässä. Hän ymmärtää tosiasiat ja tietää, minkälaisia joukkueita heille on mahdollisesti tulossa vastaan. Toiseksi sijoittuminen ei motivoi häntä.

Lähde: Metro.co.uk

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos