Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Pystyykö siipirikkoinen ManU haastamaan Cityn? – Keskikenttäpelaajan tilanne auki

Casemiro
AOP

Valioliigassa nähdään sunnuntaina kauden ensimmäinen Manchesterin paikallinen, kun United ja City asettuvat vastakkain Old Traffordilla. Kotijoukkue ManU lähtee peliin vaikeista asetelmista, joita Casemiron tilanne hankaloittaa entisestään.

Manchester City oikaisi edellisellä kierroksella orastavan tappioputkensa ja otti vakuuttavan 2-1 voiton Brightonista. Citizensin pelaaminen on toiminut vähintäänkin kelvollisella tavalla myös tappiollisissa otteluissa, joten suurta huolenaihetta Etihadilla tuskin on ollut missään vaiheessa.

Pep Guardiolan suojatit kohtaavat seuraavaksi pahasti siipirikkoisen Manchester Unitedin, eikä pelissä ole kuin yksi ennakkosuosikki. Taivaansinisten kokonaisvaltainen pelaaminen on pari pykälää korkeammalla tasolla kuin punapaidoilla.

Kotiedustaan huolimatta ManU:n yltäminen täyteen pistepottiin vaatisi lähestulkoon täydellistä suoritusta. City on ollut kaksikon välisissä kohtaamisissa viime vuosina niskan päällä, olkoonkin, että ManU onnistui nappaamaan yhden derbyvoiton viime kaudella.

Unitedin loukkaantumislista on pitkä kuin nälkävuosi, eikä Casemiron terveystilanne varsinaisesti helpota asiaa. Brassitähti loukkasi itseään maajoukkuetauon aikana, eikä ole edelleenkään toipunut täyteen kuntoon. Erik ten Hag myönsi Unitedin verkkosivuilla, että Casemiro taistelee aikaa vastaan voidakseen auttaa joukkuettaan sunnuntaina.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos