Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Pysähtyykö Euroopan pelätyin maalitykki näillä keinoilla? – ”Tulemme asettamaan tarkkaan vartiointiin”

Simone Inzaghi
AOP

Inter Milan lähtee selkeänä altavastaajana lauantaina pelattavaan Mestarien liigan loppuotteluun. Sinimustien päävalmentaja, Simone Inzaghi valaa kuitenkin uskoa omiinsa ja paljastaa suunnitelman Erling Haalandin varalle.

Vain toinen Mestarien liigan finaalissa kohtaavista joukkueista on pystynyt historiansa aikana voittamaan kyseisen pystin. Vaikka historia on tässä mielessä Inter Milanin puolella, lähtee Manchester City loppuotteluun järisyttävän suurena ennakkosuosikkina.

Citizensin hyökkäysosasto on ollut tällä kaudella pelottavan kovassa iskussa. Joukkueen keihäänkärki, Erling Haaland rikkoi Valioliigan maaliennätyksen ja UCL:ssä verkot ovat heiluneet 12 kertaa 10 ottelun aikana.

Interin manageri, Simone Inzangi pohjustaa tulevaa ottelua. Mies ottaa kantaa myös norjalaismaalinsylkijän asettamaan haasteeseen.

– Tiedämme kaikki, kuinka vahva joukkue City on. Haaland on loistava pelaaja, jonka tulemme asettamaan tarkkaan vartiointiin. Emme voi silti keskittyä vain häneen, vaan meidän on pidettävä tarkasti silmällä myös muita heidän pelaajiaan.

– Keskikenttä tulee olemaan ratkaisevassa asemassa, mutta meidän on onnistuttava jokaisella osa-alueella. Tulemme tekemään rajusti töitä ja näyttämään luonnetta. Olemme rauhallisin mielin ja valmiina tähän suureen hetkeen edessämme.

Lähde: Metro.co.uk

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos