Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Puhuuko nyt katkeruus? Cristiano Ronaldo tylyttää MLS:ää ja Euroopan liigoja

Cristiano Ronaldo sulki oven Eurooppaan paluulle
AOP

Manchester Unitedin entinen hyökkääjä Cristiano Ronaldo on vahvistanut, ettei hän tule enää pelaamaan Euroopassa ja kuvaili samalla Saudi-Arabian ammattilaisliigaa ”paremmaksi kuin MLS”.

Cristiano Ronaldo siirtyi valtavan kohun ja palkkapussin saattelemana vuosi sitten ensimmäisenä ison profiilin eurooppalaisena pelaajana Saudi-Arabiaan. Sittemmin perässä on seurannut moni muukin tähti ja erityisesti tänä kesänä Saudi-Arabian pro liiga on vetänyt puoleensa useita pelaajia Euroopan liigoista.

Saudi-Arabian liiga onkin Ronaldon mukaan kovaa vauhtia matkalla yhdeksi maailman top-liigoista. Samaan aikaan portugalilaisen mukaan erityisesti Euroopan liigat sekä MLS ovat jyrkässä laskussa.

– Eurooppalainen jalkapallo on menettänyt paljon laatua. Ainoa liiga, joka on minusta vielä laadukas ja korkeammalla tasolla kuin kaikki muut, on Valioliiga.

Ronaldon pitkäaikainen taistelupari, Lionel Messi, siirtyi pari päivää sitten virallisesti Yhdysvaltojen MLS:ään, kun Inter Miami esitteli superhankintansa virallisesti. Ronaldoa MLS ei kuitenkaan vakuuta.

– Saudi-Arabian liiga on parempi kuin MLS, mies tylytti.

Samalla portugalilainen sulki lopullisesti oven Eurooppaan paluulle.

– Olen sataprosenttisen varma, etten palaa mihinkään eurooppalaiseen seuraan. Olen 38-vuotias ja se ovi on täysin suljettu.

– Avasin tien Saudi-Arabian liigaan ja nyt kaikki pelaajat tulevat tänne. Mihin Cristiano meneekään, kiinnostus seuraa perässä.

– Mutta tiesin, että näin kävisi, koska myös Serie A oli kuollut kun menin sinne ja sitten se palasi henkiin.

Ronaldo lähti ovet paukkuen ison kohun saattelemana Unitedista vuosi sitten, eikä mies kommenttiensa perusteella haikaile takaisin Eurooppaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos