Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

PSG:n pomo kertoo oman näkemyksensä Superliigasta: ”Kukaan ei halua olla siinä mukana”

Nasser Al-Khelaifi
AOP

Mestarien liigan haastajaksi suunniteltu Superliiga ei koskaan toteutunut. Toiveita liigan perustamisesta ei kuitenkaan olla täysin kuopattu, sillä Real Madrid ja FC Barcelona ovat edelleen hankkeessa mukana. PSG:n pääjehu, Nasser Al-Khelaifi esitti uuden liigan toteutumisesta oman arvionsa.

Superliiga, jota perustamassa oli 12 Euroopan mahtiseuraa, on toistaiseksi jäänyt toteutumatta. 20 joukkuetta käsittäväksi turnaukseksi kaavailtu idea kohtasi voimakasta kritiikkiä, jonka myötä seuroja alkoi pudota yksitellen pois.

Lopulta jäljellä oli enää Juventus, Real Madrid ja FC Barcelona. Tämän vuoden aikana myös Juve luopui leikistä, joten tällä hetkellä hankkeessa on mukana vain kaksi espanjalaisseuraa.

PSG:n iso kiho, Nasser Al-Khelaifi ei säästellyt sanoissaan kommentoidessaan Diario AS:n haastattelussa suunniteltua kilpailumuotoa.

– Minä kutsun sitä Epäsuperliigaksi. Kukaan ei halua olla siinä mukana. Meitä ei kiinnosta, mitä he aikovat tehdä. He ovat ulkopuolella. Aiemmin jäljellä oli kolme seuraa ja nyt enää kaksi.

Al-Khelaifi ei suostunut myöskään myöntämään, että runsaasti vahvistunut Saudi-Arabian liiga pystyy haastamaan eurooppalaista jalkapalloa.

– En usko, että olemassa on minkäänlaista vaaraa. Me keskitymme Eurooppaan. Täällä on kaikki tärkeimmät kilpailut ja parhaimmat pelaajat.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos