Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

PSG:lle avaustappio Mestarien liigassa – Mbappe tuskastui joukkueensa esitykseen

Kylian Mbappe
AOP

Mestarien liigan suurimpien ennakkosuosikkien joukkoon kuuluva PSG koki tylyn tappion tiistaina, kun AC Milan yllätti pariisilaiset lukemin 2-1. Ranskalaisten tähtihyökkääjä Kylian Mbappen mukaan joukkueella on selkeä peiliin katsomisen paikka.

San Sirolla nähtiin tiistaina jännittävä kamppailu, kun AC Milan ja PSG asettuivat vastakkain. Ennen peliä lohkon kärkipaikkaa hallussaan pitänyt PSG sai upean startin, kun Milan Skriniar vei ranskalaiset johtoon ennen kymmenen minuutin täyttymistä.

Milanin supertähti, Rafael Leao kuitenkin tasoitti puntit vain hetkeä myöhemmin upealla henkilökohtaisella suorituksella. Olivier Giroud maalasi nopeasti tauon jälkeen, eikä tasainen peli tarjonnut enempää osumia.

Näin ollen PSG:lle tämän kauden ensimmäinen tappio UCL:ssä. Milan taas otti elintärkeän voiton, jonka myötä joukkue nousi pois lohkon jumbosijalta.

PSG:n megatähti, Kylian Mbappe oli luonnollisesti pettynyt lopputulokseen. Ranskalainen jakoi kuitenkin vastustajalle reilun tunnustuksen.

– On turha etsiä tekosyitä, sillä kun emme voita, vika on itsessämme. Osasimme odottaa, että Milan pelaa kovalla itseluottamuksella. Toivoimme, että olisimme voineet tulla tänne ja voittaa, mutta emme onnistuneet siinä.

Lähde: Football-Italia

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos