Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

PSG:hen linkitetty huippuvalmentaja nostamassa kytkintä? – Eurooppa-liigan finaalissa hurjat panokset!

AS Roma
Pixabay

Jose Mourinhon jatkon AS Roman peräsimessä uskotaan olevan pitkälti kiinni tänään pelattavan Eurooppa-liigan finaalin lopputuloksesta. Roma-pomo, Tiago Pinto, oli suhteellisen vähäsanainen portugalilaisen jatkokuvioista.

Tänään pelattavassa Eurooppa-liigan finaalissa on erityisen kovat panokset italialaisjoukkueen manageri, Jose Mourinhon, kannalta. Portugalilaistaktikko on tähän mennessä voittanut kaikki eurofinaalinsa ja hänen uskotaan nostavan kytkintä, jos kyseiseen tilastoon tulee ensimmäinen tahra.

Mourinho ehti johdattaa Roman Konferenssiliigan voittoon, joka oli Giallorossin ensimmäinen pokaali miesmuistiin. Ikuisessa kaupungissa odotetaan tänään toista pystiä ja katseet on käännetty kokeneen managerin suuntaan.

Roman johtoportaaseen kuuluva Tiago Pinto vastaili median edessä kysymyksiin Mourinhon jatkosta, mutta ei suostunut sulkemaan mitään vaihtoehtoa pois laskuista.

– Työtämme ei voida arvioida pelkästään loppuottelun tuloksen perusteella. Meillä riittää vielä paljon tehtävää tämän seuran hyväksi.

– On myös muistettava, että jalkapallossa tapahtuu yllätyksiä. Emme voi koskaan tietää varmuudella, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, mutta omalta osaltani aion jatkaa yhteistyötä hänen (Mourinho) kanssaan.

Mourinhon uskotaan olevan kiinnostunut tarttumaan Paris Saint-Germainin ruoriin, jos Christophe Galtierille näytetään ovea.

Lähde: Football-Italia

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos