Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

PSG tavoittelee Barca-tähteä: Kaupat syntymässä pikaisella aikataululla?

Camp Nou
Unsplash

Ousmane Dembele ei ole pystynyt vastaamaan odotuksiin FC Barcelonan väreissä. Tuulennopean hyökkääjän uutisoidaan olevan PSG:n tutkassa.

Ousmane Dembelestä tuli vuonna 2017 yksi maailman kalleimmista pelaajista hänen siirryttään Borussia Dortmundista FC Barcelonaan hurjalla 135 miljoonan euron siirtosummalla.

Paljon on kuitenkin jäänyt piippuun, sillä kuuden Kataloniassa viettämänsä kauden aikana loukkaantumisista kärsinyt Dembele on pelannut vain 127 La Liga-ottelua.

Ranskalainen ei ole yhdenkään sesongin aikana pystynyt tekemään yli kahdeksaa maalia, jonka myötä häntä ollaan pidetty epäonnistuneena hankintana.

Dembele on ilmaissut halunsa jatkaa uraansa Camp Noulla, mutta pelaajan ja seuran väliset neuvottelut eivät ole toistaiseksi tuottaneet tulosta. Ranskan maajoukkuepelaajan ura saattaakin olla jatkumassa muualla ja huhut vievät häntä Ligue 1:ssä pelaavan PSG:n riveihin.

90min kertoo, että Barca olisi valmis myymään laitahyökkääjän 50 miljoonan euron korvausta vastaan, jos kaupat toteutuvat ennen heinäkuun viimeistä päivää pelaajan sopimuksessa olevan ulosostopykälän takia.

Tästä johtuen on hyvinkin mahdollista, että seurojen välillä löytyy yhteinen sävel tulevien viikkojen aikana. Etenkin, jos Kylian Mbappe karistaa Parc des Princesin pölyt kannoiltaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos