Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

PSG luopumassa monivuotisesta palvelijastaan: ”Italialainen haluaa aina palata kotiinsa”

Marco Verratti
AOP

PSG:n keskikenttäpelaaja, Marco Verratti, saattaa olla jättämässä Parc des Princesin taakseen. Italian maajoukkuepelaajaa on linkitetty viime aikoina muun muassa Manchester Cityn ja Real Madridin riveihin.

Marco Verratti saattaa olla yksi niistä pelaajista, jotka jättävät Paris Saint-Germainin tulevan kesän aikana. Italialaisväkkärä on ollut jo hyvän tovin aikaa siirtohuhujen ympäröimänä ja häntä ollaan yhdistetty useampaan eri osoitteeseen.

Vuonna 2012 synnyinkaupunkinsa Pescaran taakseen jättänyt Verratti on ollut yksi PSG:n luottopelaajista jo vuosikausien ajan.

Tälläkin kaudella vastuuta on tullut mukavasti, mutta mies on joutunut kovan kritiikin kohteeksi koko muun joukkueen tavoin. Teknisesti taitava italialianen on pelannut toisinaan liiankin korkealla itseluottamuksella ja menettänyt palloja vaarallisilla alueilla.

Pariisilaisten runkoon odotetaan täysmittaista remonttia, jonka myötä myös Verrattin uskotaan olevan liipasimella. Miehen uskotaan olevan halukas siirtymään Real Madridin paitaan, mutta Los Blancosin kiinnostuksesta ei ole toistaiseksi varmuutta.

Verrattia on linkitetty myös Manchester Cityyn, mutta tämäkään vaihtoehto ei näytä kovinkaan todennäköiseltä.

Pelaajan agentti Rafaela Pimenta ottaa kantaa suojattinsa tulevaisuuteen.

– Italialainen haluaa aina palata kotiinsa jossain vaiheessa, mutta en voi vahvistaa, että kyse olisi tästä hänen kohdallaan. PSG:n täytyy ensin päättää kautensa, jonka jälkeen katsomme, mitä tapahtuu.

Lähde: Goal.com

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos