Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Pitäisikö tämän miehen olla osa Englannin EM-joukkuetta? – ”Pelaan urani parasta jalkapalloa”

Eric Dier, Bayern Munchen.
AOP

Moni Valioliigaa seuraava hieraisi silmiään, kun Tottenham Hotspuria edustanut Eric Dier siirtyi Bayern Münchenin vahvuuteen. Englantilainen on kuitenkin pystynyt elvyttämään hieman syöksykierteeseen ajautuneen uransa Saksassa.

Eric Dier ajautui Ange Postecogloun epäsuosioon, jonka jälkeen miehelle ei nähty juurikaan enää käyttöä Tottenham Hotspurin miehistössä.

Takavuosina Spursin vakituiseen avauskokoonpanoon kuulunut Dier jäi käytännössä täysin sivustaseuraajan rooliin, jonka myötä hänen lähtöään pidettiin vain ajan kysymyksenä.

Ottaja löytyi lopulta hieman yllättävästä suunnasta, kun Saksan mahtiseura Bayern München tarjosi pelaajalle sopimusta. Dierin odotettiin jäävän myös Baijerissa marginaaliselle vastuulle, mutta toistaiseksi minuutteja on kertynyt tasaiseen tahtiin.

49 A-maaottelua pelannut Dier kertoi hiljattain, että haluaa tehdä paluun Kolmen Leijonan miehistöön ja taistella paikasta kesän EM-kilpailuissa.

– Haluan tietenkin olla osa Englannin maajoukkueen kokoonpanoa ja uskon, että minun pitäisi olla osa sitä, koska olen sen tason pelaaja, Dier latasi The Independentin mukaan.

– En ole puhunut lainkaan Gareth Southgaten (Englannin päävalmentaja) kanssa, mutta yritän vain pelata mahdollisimman hyvin seuralleni, eikä päätös ole minun käsissäni. En sanoisi, että vireeni on laskenut MM-kisojen jälkeen. Pelaan urani parasta jalkapalloa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos