Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Pitäisikö Brasilian jatkaa tämän miehen alaisuudessa? – ”Hän on loistava valinta”

Fernando Diniz
AOP

Carlo Ancelottin jatko Real Madridin peräsimessä on täysin auki. Sopimuksensa viimeistä kautta valmentavan italialaisen on uskottu siirtyvän ensi vuonna Brasilian päävalmentajaksi. Vuoden 1994 maailmanmestari, Romario kertoo luottavansa enemmän joukkueen nykyiseen luotsiin Fernando Diniziin.

Carlo Ancelottista on leivottu mediassa Brasilian seuraavaa päävalmentajaa. Kokenut manageri ei ole halunnut kommentoida huhuja suoraan, mutta ei ole toisaalta kiistänytkään asiaa. Tite jätti Brasilian valmentajan pestin pieleen menneiden Qatarin MM-kisojen jälkeen, jonka jälkeen hänelle on etsitty seuraajaa.

Esiin on noussut useita korkean profiilin nimiä, joista yksi on Real Madridia käskyttävä Ancelotti. Kaiken mahdollisen seurajoukkueen valmentajana voittanut italialainen toimii sopimuksensa viimeistä kautta Madridissa ja hänen on uutisoitu seuraavaksi haluavan kokeilla siipiään maajoukkuevalmentajana.

Maailmanmestaruuden vuonna 1994 Brasilian paidassa voittanut Romario ei kuitenkaan pidä Ancelottia hyvänä vaihtoehtona. Romario kertoo liputtavansa Brasiliaa väliaikaispestillä luotsaavan Fernando Dinizin puolesta.

Ednaldo (Rodrigues), joka on CBF:n presidentti, teki oikein nimetessään Dinizin. Hän on loistava valinta. Haluan hänen jatkavan pestissään loppuun asti. P****t Ancelottista.

Lähde: Daily Mail

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos