Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Petturista sankariksi – Jatkuuko legendan ura tarunhohtoisella Metropolitanolla?

Antoine Griezmann, Atletico Madrid.
AOP

Antoine Griezmann on ollut tällä kaudella yksi Atletico Madridin valovoimaisimmista tähdistä. Ranskalainen alkaa vihdoin voittamaan kadotettua luottamusta Rojiblancosin intohimoisilta kannattajilta. 32-vuotias maailmanmestari ottaa kantaa uransa jatkoon.

Antoine Griezmann siirtyi vuonna 2019 FC Barcelonaan valtavalla 120 miljoonan euron siirtosummalla. Elämä Kataloniassa ei kuitenkaan sujunut ruusuisella tavalla, eikä yhteispeli muun muassa Lionel Messin kanssa ottanut toimiakseen.

Parin vaisumman vuoden jälkeen Griezmann lähetettiin takaisin lainalle Atleticoon, ympäristöön, jossa osa osa kannattajista piti häntä totaalisena petturina.

Metropolitanon vihamielinen ilmapiiri on kuitenkin alkanut vähitellen rauhoittua, sillä Griezmann on pystynyt todistamaan arvonsa joukkueelle pelaamalla.

Ranskalaistähden sopimus ulottuu vuoteen 2026 asti, mutta hän on vihjaillut aiemmin halustaan tehdä sille jatkoa.

– On totta, että sanoin niin. Päätös siitä lepää kuitenkin lopulta seuran harteilla, mutta tulemme neuvottelemaan asiasta, ranskalainen paljasti Diario AS:n mukaan.

– MLS:n kokeminen on aina ollut toivelistallani, kuten olen myöntänyt, mutta Atletico on lähes varmasti viimeinen seura, jota edustan Euroopassa. Tunnen itseni onnelliseksi ja myös perheeni viihtyy täällä erittäin hyvin.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos