Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Petaako Chelsea-manageri jo omaa lähtöään?: “Ei olisi mikään maailmanloppu”

Mauricio Pochettino, päävalmentaja, Chelsea.
AOP

Ei olisi argentiinalaisvalmentaja Mauricio Pochettinon mukaan mikään “maailmanloppu”, mikäli tämän ja Chelsean tiet erkanisivat tämän kauden päätteeksi.

Vielä viime viikolla Chelsea-manageri Mauricio Pochettino pyysi “typerien huhujen” tämän potkuihin liittyen, lopettamista sen jälkeen kun Chelsea kaatoi Tottenhamin 2-0 Valioliigassa. Tällä viikolla ääni kellossa on ollut jopa varovaisen ennakoiva.

Argentiinalaisluotsi myönsi, että hänen ja hänen valmennustiiminsä on oltava samalla sivulla seuran omistajien kanssa, mikäli hän haluaa seurassa jatkaa.

Pochettino korosti, että “seuran organisaatio on rakentumassa” ja näin kaikki seuran toimijat “arvioinnin kohteina”.

– Jos olemme kaikki tyytyväisiä, loistavaa. Mutta se ei mene niin, että vain omistajat ovat tyytyväisiä, tai urheilujohtajat ovat tyytyväisiä… Myös meiltä on kysyttävä ja ehkä me sanomme että ‘emme ole tyytyväisiä’, 52-vuotias Pochettino pyöritteli seurajohdon ja valmennustiimin näkemyksistä seuran jatkosta.

– Sitten meidän on vain hyväksyttävä tilanne ja jatkettava erillään, mies heitti.

Kirjoitushetkellä Chelsea majailee Valioliigan sarjataulukossa seitsemäntenä. Seura on laittanut viime aikoina siirtomarkkinoilla järkyttävän määrän rahaa haisemaan, mutta se ei ole vielä ainakaan tuonut toivottua menestystä. Pochettino itse korostaa, että työ on vielä kesken ja joukkueen rakennus vasta vaiheessa.

– Ehkä emme olisi tyytyväisiä, sillä meillä oli työ tehtävänä kun saavuimme tänne ja se ei ole vielä tehty. En kuitenkaan sano ettenkö olisi onnellinen, argentiinalaisluotsi pyöritteli tuntemuksiaan mahdolliseen lähtöön liittyen.

– Jos tiemme eroavat, se ei ole ongelma. Se ei ole maailmanloppu, mies kuitenkin myönsi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos