Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Pep Guardiolalta erikoinen kommentti Manchester Cityn menestyksestä : “Emme ole tehneet mitään erityistä”

Pep Guardiola
AOP

Manchester City lähtee puolustamaan viime kauden Mestarien liiga -titteliään sekä jahtaamaan seurahistoriansa toista Mestarien liiga pokaalia.

Pep Guardiolan Manchester City aloittaa tänään Mestarien liigan mestaruuden puolustamisen, isännöimällä Belgradin Punaisia tähtiä. Viime vuoden mestarijoukkue on monen papereissa yksi ennakkosuosikeista myös tälle kaudelle.

Viime kaudella Manchesterin taivaansiniset voittivat lähes kaiken mitä voitettavissa oli. Guardiolan joukkueesta tuli vasta toinen englantilaisjoukkue historiassa, joka on pystynyt yhdellä kaudella kolmoismestaruuteen, sen voitettua Mestarien liigan lisäksi Valioliiga sekä FA Cup.

Vaikka Mestarien liigan voittaminen on joukkueen valmentaja Guardiolan mukaan uskomaton saavutus, muistuttaa tämä, että samaan on pystynyt moni muukin seura.

– Emme ole tehneet vielä mitään erityistä voittamalla vasta yhden, mutta olemme siitä todella ylpeitä, espanjalaisvalmentaja kommentoi.

– Tämä on taas ensimmäinen askel. On tärkeää, että pelaajat eivät tunne oloaan liian rennoksi.

Guardiolan mukaan mestaruuden puolustaminen tulee varmasti olemaan helpompaa, kuin ensimmäisen voittaminen. Joukkueessa tiedostetaan kuitenkin, että uusi kausi tarkoittaa puhdasta pöytää. Viime kauden meriitteihin tai suorituksiin ei voi enää nojautua.

– Se, mitä olemme tehneet aiemmin, on nyt menneisyyttä. Tämä on uusi kausi. Valmentaja piirsi kaavion ja sai meidät vuoren juurelle ja nyt meidän on kiivettävä se uudelleen, Guardiolan luottopakki Kyle Walker totesi.

– Sen tekeminen uudelleen on mikä erottaa hyvät joukkueet loistavista joukkueista.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos